Tarief & vergoeding zorgverzekeraars

 

Tarief consulten

Het tarief voor consulten is € 45,- per half uur (incl. btw). Na afloop van het consult ontvang je per e-mail een factuur. Consulten worden naar rato van tijd gefactureerd. Minimum-duur van een consult is 15 minuten.

De kosten van voedingssupplementen en laboratorium testen zijn niet inbegrepen.

Aanwezigheid / Verhindering

Als je verhinderd bent op de afgesproken tijd, kun je de afspraak telefonisch of per mail verzetten. Bij annuleringen binnen 24 uur tot de afgesproken tijd, worden de kosten voor 100% in rekening gebracht.

Vergoeding zorgverzekeraars

Orthomoleculaire therapiesessies komen in de meeste gevallen in aanmerking voor vergoedingen van de verzekering (alleen vanuit het aanvullende pakket). De factuur van een orthomoleculair consult valt niet onder het eigen risico van de basisverzekering en verwijzing vanuit de huisarts is niet nodig.

Mijn behandelingen vallen onder alternatieve therapie/natuurgeneeskunde. Informeer altijd bij je verzekeraar of mijn behandelingen vergoed worden om teleurstellingen te voorkomen. Benodigde informatie zoals mijn zorgverlenersnummer staan verderop in deze pagina.

 

Vitassa is aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde).

Natasja Asselman staat ingeschreven onder de praktijknaam Vitassa

AGB Code Zorgverlener: 90102393

AGB Code Praktijk: 90070242

Licentienummer: 1073TL

 

Klachten

Een therapeut in de complementaire gezondheidszorg moet zich houden aan de gedragsregels van zijn beroepsvereniging en aan de algemene wettelijke bepalingen. In geval van een klacht word je verzocht eerst per e-mail contact op te nemen met mij. Als het niet mogelijk is om het probleem samen op te lossen, dan kun je een klacht indienen bij mijn beroepsvereniging.

Contactformulier

Wat is je naam?
Hoe kan ik je bereiken?
Wat is je vraag?

Je kunt mij natuurlijk ook bellen op 06 – 55 87 25 34 of mailen: info@vitassa.nl